Ulf Stjernefeldt debuterar med personlig berättelse om diskbråck

Ulf Stjernefeldt. Foto: Privat

Jag är född och uppvuxen i Jämtland men bor sedan trettio år tillbaka i Uppsala. Nu debuterar jag med Smärta i allmänhet – Diskbråck i synnerhet, en bok om kampen mot långvarig  smärta.

Efter att ha arbetat många år i finansbranschen har jag nu äntligen utrymme för mitt skrivande. Fritidshuset några mil från Klövsjöfjällen är smultronstället som jag och min fru besöker så ofta vi kan. Besöken har blivit tätare och längre sedan vi båda gick i pension. Lugnet i sydöstra hörnet av Jämtland, precis på gränsen till Medelpad har betytt mycket för att hitta tillbaka till ett bra liv, trots diskbråck och smärta. Mycket av boken har skrivits vid köksbordet med utsikt mot Ljungan och det vidsträckta skogsområdet på andra sidan älven.

Det är ingen lärobok, ingen forskningsrapport och ingen faktabok. Det är en berättelse om ett smärtsamt skede i mitt liv och de erfarenheter som jag samlat på mig av att leva med diskbråck och långvarig smärta.

Smärta i allmänhet : diskbråck i synnerhet - låt inte smärtan styra ditt liv

Smärta i allmänhet : diskbråck i synnerhet - låt inte smärtan styra ditt liv

Smärta är ett vitt begrepp och kan ha sitt ursprung i en mängd olika faktorer och problem, men hur smärta upplevs kan bara beskrivas av den som själv är drabbad. Jag beskriver de svårigheter och det lidande som jag levt med och de metoder som jag provat för att bli fri från smärtan. Samtidigt vill jag lyfta fram att det finns glädje och lösningarna mitt i eländet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL