Karolina Hellman debuterar med bok från 2020 års lockdown

Debutanten Karolina Hellman. Foto: Lena Evertsson

Karolina Hellman – Partyprinsessa från Las Palmas som vindsurfade mig genom ungdomsårens glitter och drog tillbaka till Sverige i 20-årsåldern för att läsa journalistik. Jag har alltid älskat det svenska språket och grottar gärna ner mig i svenska poeters lyrik, men har också en pinsam förkärlek till kärleksromaner från 1800-talets England. Försörjde mig genom prästutbildningen som bartender på världens coolaste öl- och whiskeypub i Malmö och älskar gamla 50- och 60-talsfilmer som är färglagda i efterhand. I hemlighet när jag en önskan om att en dag köpa en gård på Österlen och plötsligt, likt en Mandelmann, bli superduktig på att odla mitt eget och leva i naturen allt vad jag kan.

Nattböner i karantän

Nattböner i karantän

I mitten av mars 2020 hamnade hela ön i medelhavet där vi bor i total lock down. Från en natt till en annan blev vår lilla familj instängd i en lägenhet utan balkong på elfte våningen i Palma de Mallorca. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,