Nu kan studenter söka till Bokusstipendiet

Från 1 februari till 8 maj 2022 är ansökningen öppen till det nyinstiftade Bokusstipendiet, ett stipendium om 50 000 kronor riktat mot studenter som bidragit till läsfrämjande och har ett fortsatt engagemang i frågan.
– Under våren påbörjar vi i juryn vårt arbete med att utse en stipendiat som vi kan hjälpa vidare i det läsfrämjande arbetet. Vi ser fram emot många spännande ansökningar från personer som verkligen gör konkret skillnad, säger Cecilia Helsing, ordförande i juryn för Bokusstipendiet och marknads- och kommunikationschef på Bokusgruppen, i ett pressmeddelande.
Bokusstipendiet delas ut för första gången år 2022. Juryn består förutom av Bokus-medarbetare från olika expertområden också av Linn Svärd, som är ordförande för Sveriges förenade studentkårer.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,