Maria Arell debuterar med Hälsingeromance

Debutanten Maria Arell. Foto: Johanna Hägerstrand Lindvall

Jag älskar att läsa om lyckliga slut, så att jag skriver romance är nog inte så förvånande. Det är sådana berättelser jag dragits till sedan jag var liten. 

Sedan jag och familjen flyttade från Stockholm till Hälsingland känner jag att det är här jag hör hemma. I skogen, bland bergen och nära havet. Här finns allt jag behöver för att skapa mina karaktärer. Det känns självklart att låta de flesta av mina berättelser utspela sig i detta underbara landskap.

Av det jag gett ut tidigare är majoriteten inom fantastikgenren, men alla novellerna är romance. Just nu är det samtida romance jag brinner för och jag satsar på Hälsingeromance som utspelar sig i mindre städer och med allt vad det kan medföra. Jag skriver om det jag själv saknade inom genren när jag var yngre: starka, intelligenta kvinnor och en intressantare mansroll. Smarta tjejer som inte är rädda för att ta i då det behövs, om det så må vara att laga en punka eller rädda någon från en skock höns.

Äktenskapspakten

Äktenskapspakten

Evelina trivs med sitt liv i lilla Bergsforsa. Men att vara singel och arbeta som mekaniker på föräldrarnas firma var inte hur hon föreställt sig att livet skulle se ut när hon fyllde 35. När alla omkring henne har familj och spännande karriärer börjar hon tvivla på sina val. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL