Camilla Läckberg har passerat 30 miljoner sålda böcker

Camilla Läckberg släppte senast boken "Box" med Henrik Fexeus. Arkivbild: Fredrik Sandberg/TT.

Camilla Läckberg har sålt över 30 miljoner böcker. Hennes presstalesperson Lili Assefa säger till TT att den magiska gränsen passerades för tre veckor sedan och att hon har firat milstolpen tillsammans med deckarförfattaren.

– Det är helt fantastiskt. Camilla har mer förfrågningar än någonsin. Både att skriva fler böcker och när det gäller att göra filmer och dramatiseringar av böckerna. Fjällbackaserien är den största delen av försäljningen, men vi har ännu inte börjat lansera hennes nya serie i utlandet. Det är det som händer nu i vår, säger Lili Assefa.

Camilla Läckberg och mentalisten Henrik Fexeus skrev i fjol Box, som nu följs av Kult som släpps i april. I höst kommer Gökungen som blir elfte boken i Fjällbacka-serien.

Camilla Läckberg debuterade 2003 med ”Isprinsessan” och har sedan dess skrivit deckare, barnböcker, en såpopera (”Lyckoviken”) och medverkat i en rad tv-program.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL