Lisa Hagsten. Foto: Privat

Lisa Hagsten skriver om familjens långflytt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Med mitt skrivande vill jag skapa igenkänning och beröra andra människor. Jag har en bakgrund som journalist, och inför att jag och min familj skulle göra en stor livsförändring – att flytta från den växande Stockholmsförorten till en skånsk by vid havet – bestämde jag mig för att skildra min familjs resa i dagboksform, både före, under och efter flytten. Dagboken från vårt flyttår, som även blev ett pandemiår, har nu blivit min debutbok! Jag hoppas att min berättelse ska kunna inspirera andra som också drömmer om att göra en större livsförändring.

Ända sedan jag var liten har jag skrivit dagbok och egna berättelser. Idag arbetar jag med det skrivna ordet som kommunikatör på Lunds universitet. På fritiden försöker jag få till eget skrivande, kanske blir min nästa bok skönlitterär …

Jag är själv en bokslukare, framför allt när det gäller deckare. Annat som jag gillar är att gå på upptäcktsfärd längs havet med mina söner, att galoppera på en stubbåker och att förundras över stjärnhimlen.

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.