Lisa Hagsten skriver om familjens långflytt

Lisa Hagsten. Foto: Privat

Med mitt skrivande vill jag skapa igenkänning och beröra andra människor. Jag har en bakgrund som journalist, och inför att jag och min familj skulle göra en stor livsförändring – att flytta från den växande Stockholmsförorten till en skånsk by vid havet – bestämde jag mig för att skildra min familjs resa i dagboksform, både före, under och efter flytten. Dagboken från vårt flyttår, som även blev ett pandemiår, har nu blivit min debutbok! Jag hoppas att min berättelse ska kunna inspirera andra som också drömmer om att göra en större livsförändring.

Ända sedan jag var liten har jag skrivit dagbok och egna berättelser. Idag arbetar jag med det skrivna ordet som kommunikatör på Lunds universitet. På fritiden försöker jag få till eget skrivande, kanske blir min nästa bok skönlitterär …

Jag är själv en bokslukare, framför allt när det gäller deckare. Annat som jag gillar är att gå på upptäcktsfärd längs havet med mina söner, att galoppera på en stubbåker och att förundras över stjärnhimlen.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,