De tre döttrarna skriver bok om Lill-Babs tillsammans

Barbro "Lill-Babs" Svensson bok
Kristin Kaspersen, Malin Berghagen och Monica Svensson skriver en bok om sin mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson. Arkivbild: Fredrik Sandberg /TT.

Barbro ”Lill-Babs” Svenssons liv skildras i en ny bok, skriven av hennes tre döttrar.

Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen har gått ihop för att gemensamt berätta om sin mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson. I boken, som kommer ut i april nästa år, ska de dela med sig av personliga minnen och tankar utifrån sina olika perspektiv. Det blir både turnéminnen och familjeliv.

Dessutom publiceras bilder från familjealbum som aldrig tidigare delats med allmänheten.

”Vår mamma lärde oss att vi hade ett val, att välja det goda inom oss. Hon och mormor har grundat den kärlek och empati som genomsyrar alla i vår familj. Något som kommer från generationer av starka, goda och empatiska kvinnor där alla har lika värde och gemenskap är viktigt”, säger Malin Berghagen i ett pressmeddelande.

Lill-Babs gick bort i april 2018, 80 år gammal. Monica Svensson är den folkkära artistens äldsta dotter och har arbetat inom hotell- och restaurangbranschen. Kristin Kaspersen arbetar bland annat som programledare, men har även skrivit böcker om hälsa och kost. Malin Berghagen har en bakgrund som programledare och skådespelare, och har även hon skrivit böcker på hälsotemat.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL