Åsa Danielson Grimpe debuterar med bok om Moder Jords visdom

Åsa Danielson Grimpe. Foto: Johan Ahl

Under många år har jag tampats med sjukdomar i mitt liv. Det började redan i barndomen med barnastma och i vuxen ålder har jag genomlidit utmattning, reumatism och ibs, bland annat. Känslan av att sjukdomarna började ta över mitt liv och min kropp blev till slut överväldigande. Min förmåga att kommunicera med andevärlden och min tro på det som kom till mig hjälpte mig att finna lösningen på gåtan till mina sjukdomar. Allt handlar om balans och harmoni och att vi behöver gå tillbaka till vårt ursprung.

Sex år har jag läst på universitetet men tillsammans med Moder Jord och andra naturandar har jag haft ett livslångt lärande. Vetenskapen har kommit långt och människan som art har lärt sig mycket men vi har mycket kvar att lära av naturen. Den är vårt ursprung och där finner vi svaren och lösningarna. Vi behöver bara bli mer lyhörda och lära oss att lyssna inåt, att lösningen inte alltid finns i den fysiska världen.

I min debut som författare hoppas jag kunna förmedla den kunskapen vidare.

Hon kallar mig dotter

Hon kallar mig dotter

–  Kära Moder Jord, kan du sända mig en guide och lärare för att hjälpa mig med mitt andliga arbete? 


Många människor tror att man kan tala till Gud och att Gud svarar. Om Gud är energi och allting annat består av energi, måste vi även kunna tala med andra andliga varelser. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL