Den nya Stålmannen har kommit ut som bisexuell. Arkivbild: Yves Logghe/AP/TT.

Serietecknare dödshotade efter att nya Stålmannen kommit ut som bisexuell

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Polisen har tvingats patrullera kring arbetsplats och bostad för tecknarna som ligger bakom nya Stålmannen, efter dödshot. Hoten kommer efter att superhjälten har kommit ut som bisexuell och blivit förälskad i reportern Jay Nakamura. Det skriver Independent.

I det senaste numret av serietidningen har superhjälten flirtat med reportern Jay Nakamura. Serieföretaget har även meddelat att det blir ännu mer romantik i nästa nummer.

Enligt TMZ har DC Comics begärt att Los Angeles-polisen ska bevaka de involverades kontor och hem inför det nya numret.

Den nya Stålmannen i den fiktiva serien, Jon Kent, är Clark Kent och Lois Lanes son, som har övertagit den röda manteln.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL