Serietecknare dödshotade efter att nya Stålmannen kommit ut som bisexuell

Den nya Stålmannen har kommit ut som bisexuell. Arkivbild: Yves Logghe/AP/TT.

Polisen har tvingats patrullera kring arbetsplats och bostad för tecknarna som ligger bakom nya Stålmannen, efter dödshot. Hoten kommer efter att superhjälten har kommit ut som bisexuell och blivit förälskad i reportern Jay Nakamura. Det skriver Independent.

I det senaste numret av serietidningen har superhjälten flirtat med reportern Jay Nakamura. Serieföretaget har även meddelat att det blir ännu mer romantik i nästa nummer.

Enligt TMZ har DC Comics begärt att Los Angeles-polisen ska bevaka de involverades kontor och hem inför det nya numret.

Den nya Stålmannen i den fiktiva serien, Jon Kent, är Clark Kent och Lois Lanes son, som har övertagit den röda manteln.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL