Henrik Larsson debuterar med feelgoodroman

Den ofrivillige debutanten Henrik Larsson. Foto: Privat

Man skulle kunna säga att jag blev författare mot min vilja. Jag jobbade som musiker men fick problem med hörseln och kunde inte fortsätta spela. Då blev jag tvungen att hitta ett annat sätt att få utlopp för min kreativitet, så jag började skriva istället. Att det skulle bli en feelgood-roman bestämde jag tidigt.

Det händer så mycket i livet som går att vinkla från det tragiska till det dråpliga eller tragikomiska, och jag har alltid varit bra på att berätta historier och få människor att skratta. Men samtidigt blir det inte roligt om man inte behåller allvaret i det. Jag vill att läsarna ska bli underhållna men även få med sig något tänkvärt. Det finns stora likheter i skapandeprocessen mellan att skriva en roman och att spela in en poplåt eller skriva en symfoni. Den stora skillnaden är att det tar betydligt längre tid att skriva en roman.

Det var rätt roligt att skriva boken, även om jag egentligen inte ville göra det.

Majas müsli : jobbet, bagaren och producenten

Majas müsli : jobbet, bagaren och producenten

Majas müsli är en feelgood-roman som handlar om valet mellan att gå sin egen väg eller att följa den som andra stakat ut. Den belyser på ett dråpligt sätt hur slumpen påverkar livet trots våra ansträngningar, val och mål. Det är en underhållande bok med vilsna karaktärer som på ett varmt och förlåtande sätt belyser det svåra i det lilla. Läs mer »

Boken säljs även signerad av författaren via Facebook eller via mejl på henrik.larsson.forfattare@gmail.com.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL