Författaren Ingela Sand. Foto: Eva Lindblad/1001bild.se

Ingela Sand debuterar med feelgoodroman

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

”Det enda sättet att förlänga livet är att ständigt göra nya saker”, är det motto jag lever efter. När alla dagar blir lika flyter tiden ihop och åren går för fort men med nya intryck kan jag skilja en tid från en annan.

När jag efter tjugo år avvecklade mitt företag för att gå i pension bestämde jag mig för att skriva en bok. Hade en idé till en feelgood, tog en helgkurs i skrivande och fick de grundverktyg jag behövde för att komma igång. Det tog ett år innan jag var klar och efter så många timmars arbete tänkte jag bekosta tryckningen av boken och ge till familjen. Då slog det mig att det inte var likt mig att börja från botten så jag rätade på ryggen och började uppifrån istället. Skickade mitt manus till de fem största förlagen och fick snabbt ett erbjudande från Lind & Co.  

Sedan dess är det inte mycket som är som vanligt. Det är många beslut som ska tas och det händer ständigt nya saker runt utgivningen av min debutroman.

Så jag håller för fullt på att förlänga mitt liv!

Från Djursholm till Hornstull

Från Djursholm till Hornstull

Att hon skrev under ett äktenskapsförord när hon var ung hade Gunhilde faktiskt glömt bort. Men nu, nästan fyrtio år senare, blir hon bryskt påmind och måste lämna sitt liv som lyxhustru i Djursholm och flytta till en sliten lägenhet på Södermalm. Sviken och bedrövad inser hon att hon måste ta tag i sitt liv. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL