Johanna Ekne debuterar med feelgoodroman

Debutanten Johanna Ekne. Foto: Bengt Flemark

Jag har som så många andra alltid drömt om att skriva, men livet kom emellan som det så ofta gör. Jobb och barn och disk och sådant. Men så hände det något som i grunden var ångestfyllt men visade sig ha en silverkant. För två år sedan drabbades jag av bröstcancer och när man får en sådan diagnos och har rätt försäkring får man en hög pengar, no questions asked. Så när cancern dragit sig tillbaka tog jag ledigt en sommar och gick Litterära konsulters skrivkurs. Det bästa jag gjort! När jag började skriva på allvar lossnade någonting, efter drygt ett år håller jag nu min debutroman i handen och nästa är på gång. Jag skriver böcker om relationer för det är det som intresserar mig mest. Relationer mellan människor är ju grunden för hela vår existens: mellan kärlekspartners, i familjer, mellan vänner och kollegor. Där finns alltid något spännande att spinna vidare på. Så jag fortsätter, att skriva är livet! Jobbigt ja, frustrerande så in i norden, men nu finns det liksom ingen annan väg.

Närmare mig

Närmare mig

Lisa är gift med den charmige Mattias och de har två fina barn. När de flyttar in i sitt drömhus borde lyckan vara total. Men det är något som skaver, Lisa känner sig osynlig både hemma och på jobbet. Varför får Mattias leva precis som han vill medan Lisa förväntas ta ansvar för barn och hem fast hon också jobbar heltid? Lisa blir alltmer frustrerad och till slut gör hon uppror. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL