ANNONS

Brittiske prins Harry är på gång med att skildra sitt liv i bokform. Arkivbild: Jordan Strauss/AP/TT.

Prins Harrys memoarer ges ut av Penguin Random House

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Prins Harry håller på att skriva sina memoarer och har nu fått bokkontrakt med förlaget Penguin Random House. Enligt förlagets pressmeddelande innehåller boken ett ”slutgiltigt vittnesmål om de upplevelser, äventyr, förluster och livsvisdomar som har format prinsen”.

Harry och hans fru Meghan avsade sig sina kungliga plikter som hertigen och hertiginnan av Sussex i fjol och bor numera i Kalifornien med sina två barn.

”Jag skriver inte som den prins jag föddes som, utan som mannen jag har blivit”, säger prins Harry själv i ett uttalande.

I mars i år sändes en mycket uppmärksammad intervju i amerikansk tv då tv-stjärnan Oprah Winfrey frågade ut prins Harry och Meghan om skälen till att de valt att lämna sina kungliga liv bakom sig.

Frågorna handlade bland annat om rasism, psykisk ohälsa och mediernas bevakning av hertigparet. I Storbritannien störtdök parets popularitet.

Prins Harrys memoarer kommer ut i slutet av 2022.

Text: Ann Edliden/TT

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL