Alex Schulmans bok Överlevarna gör nordiskt segertåg

Alex Schulman
Alex Schulmans roman "Överlevarna" får beröm i grannländerna Norge och Danmark. Arkivbild: Jessica Gow.

Alex Schulmans senaste roman ”Överlevarna” tas emot väl i de nordiska grannländerna Danmark och Norge. I danska Politiken beskrivs boken och den svenske författaren med ord som ”imponerande” och ”lyhörd”.

Överlevarna, som är Schulmans första helt fiktiva roman, gavs ut i Norge redan i januari. Även där fick boken ett fint mottagande. NRK skrev exempelvis att spänningen i berättelsen ”påminner om välskriven kriminallitteratur” och Dagbladet berömmer skildringen av romanfigurernas barndom – med viss reservation för bokens slut.

Romanen gavs ut i Sverige förra hösten och hade redan efter två veckor sålts till tolv länder.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,