David Armini debuterar med samtidsdrama bland Göteborgs mest förmögna

Debutanten David Armini. Foto: Julia Carlström

Jag älskar att berätta. Tillsammans med barnen har jag skapat karaktärer som Sydpolstomten och Discoharen. Vardagen och egna erfarenheter finns ofta med som inspiration med uppväxt på Gotland och i Tanzania, att starta och driva företag, undervisa på Chalmers, pappa till fem barn, fågelskådning.

Redan i tonåren fanns önskan att skriva i långt format men försöken stannade vid några kapitel eller synopsis. För några år sedan klickade något i huvudet och så skrev jag en roman. Det var en milstolpe och just nu, med den första romanen i tryck, passerar jag en annan. Det är ett långsiktigt arbete och jag ser med tillförsikt fram emot att utvecklas som författare.

Det är stort att ge ut en roman, men det är större att arbeta med ord och formuleringar, att skapa världar och historier, att gestalta känslor, relationer och människor.

Det är med kärlek till livet självt jag ser fram emot fortsatt romanskrivande.

Röda siffror

Röda siffror

Leif Ström driver en omåttligt framgångsrik fond. Genom fyra ­personer i hans närhet får vi följa hur dåliga beslut, kortsynthet och egoism driver livet mot kollaps.Inga-Lill är gift med Leif och kämpar för att skapa mening i ett liv som definieras av maken. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL