Emma Steinwall debuterar med berättelse om tystnad och uppriktighet

Emma Steinwall. Foto: Josefine Bergqvist

Jag har ovanligt mycket tur i livet. Gång på gång får jag kärlek och glädje, framgång och härliga upplevelser. Tur får man genom att fånga möjligheter när de kommer, även när det inte passar.

Jag har mycket otur också. Mitt liv är fullt av misslyckanden och felval, sorg och besvikelser. Det kommer på köpet när man fångar möjligheter.

Kärlek och sorg har haft en stor och avgörande plats i mitt liv och det präglar mycket av det jag skriver. Jag vill visa hur familjerelationer kan vara starka och ovärderliga, men också krävande och respektlösa. Jag fascineras av människor som har mod att förändra sin tillvaro, som vågar göra om och göra rätt. Eller fel. Som dem vill jag vara, och om dem vill jag skriva.

Att andra läser Det röda året och blir berörda av vad jag skriver är mitt livs glädje. Min vanliga tur, igen! Och kanske din, om jag får beröra.

Det röda året

Det röda året

Kusinerna Sarah och Mirjam är nära som tvillingar, fastän de på många sätt är varandras motsatser. Mirjam är orädd och impulsiv, Sarah hämmas av förnuft och normer. Men en sak har de gemensamt – de berättar inte om allt.

När det visar sig att även andra i deras svenskjudiska familj bär på dolda sanningar blir det början på ett händelserikt år för dem alla. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL