ANNONS

Tennisspelaren Robin Söderling skriver en självbiografi om sin tid som elitidrottare. Foto: Jessica Gow/TT.

Tennisspelaren Robin Söderling skriver självbiografi

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Tennisspelaren Robin Söderling skriver en självbiografi tillsammans med Johar Bendjelloul och Henrik Johnsson. Boken ska heta Sluten och ges ut sommaren 2022.

Söderling spåddes bli fortsättningen på det svenska tennisundret och besegrade bland andra Rafael Nadal och Roger Federer innan hans kropp sade ifrån.

2015 skickade han ut ett pressmeddelande om att hans tenniskarriär var över. I fjol berättade han sin historia i ”Sommar” i P1 om hur elitidrotten höll på att kosta honom livet. ”Många identifierade sig med känslan av att det man offrat allt för att uppnå kanske inte var värt priset”, skriver förlaget Natur och Kultur i ett pressmeddelande.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL