Ann Johansson debuterar med lyrisk roman

Ann Johansson debuterar som författare. Foto: Patricia Falck

Dröm inte bara dina drömmar, låt dem gå i uppfyllelse också har varit mina ledord.

Sagt och gjort, det blev Åsa folkhögskolas skrivarlinje vid fyrtionio års ålder. Har läst sedan jag var barn. Prövade olika saker såsom måleri, keramik men förstod att skrivandet var mitt uttryck först vid trettio års ålder. Jag har bland annat publicerat historiska texter i Björnlunda hembygdsförenings krönikor. Lite andra texter har det också blivit. Situationer och händelser under livets gång kan sätta startknappen till en ny berättelse. Personernas livsöden i denna bok har kommit till nu och då, när som helst under dygnets timmar. Deras berättelse ville bli nedskriven.

Har arbetat som förskollärare och vandrarhemsvärd.  

Över huden stilla är min debutroman.

Över huden stilla

Över huden stilla

Nu är det den förbannade frysen det handlar om, det är den hon tänker på innan de skiljs åt. Man måste trycka till dörren en extra gång för att den ska stängas ordentligt. Hur många gånger har han inte kommit ut i köket och upptäckt vattnet i en liten pöl på golvet? För att han inte tryckt till dörren! Som Gretel har irriterat sig över hans tankspriddhet och glömska. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL