ANNONS

”Ljudbokssuccé äntligen som inbunden (pappersbok)”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Det blir allt vanligare att böcker släpps endast i digitalt format, som ebok och ljudbok. Först om den går bra där släpper förlaget en pappersutgåva. Ett exempel är Elinor Kapps deckardebut Sjörök som sommaren 2020 låg etta på Storytel under en period. Nu släpps Sjörök, första delen deckarserien Mord i skärgården om kriminalkommissarie Eddie Öhlund på Stenungsundspolisen, som inbunden pappersbok av Bokfabriken.
Fotnot: Ej att förväxla med Sjörök av Camilla och Viveca Sten.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL