Magnus Uggla ger ut satir-roman om musikbranschen

Magnus Uggla bok
Magnus Uggla har skrivit en nyckelroman om musikbranschen. Pressbild: Johan Bergmark.

Magnus Uggla har skrivit en bok – som är en satir över musikbranschen. Efter självbiografin ”Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen” kommer nu ”Johnny the fucker”, som ges ut på Norstedts den 26 augusti.

Boken är en nyckelroman som bygger på historien om när Magnus Uggla ställde upp i Melodifestivalen 1979, mot sin vilja, med låten ”Johnny the rocker”.

””Det här var utan tvekan den mest turbulenta perioden i min karriär, och det tog på krafterna att få ner allt på pränt. Men, sammanfattningsvis med facit i hand måste jag ändå säga att det nog är en av de bästa böcker jag har skrivit”, säger Magnus Uggla i ett pressmeddelande.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL