ANNONS

Bokmässan i Bologna planerar för fysisk mässa 14-17 juni

Salon du Livre Paris 2021 är officiellt inställd och flyttad till 2022. Först flyttade man fram från mars till maj, men nu har man bestämt sig för att ställa in helt. Även 2020 ställdes in på grund av coronapandemin.
I italienska Bologna däremot fortsätter planeringen för en fysisk bokmässa den 14-17 juni, skriver Publishers Weekly. Förra årets mässa ställdes in, utställare som var bokade då kan nyttja inbetald anmälningsavgift och om även årets mässa ställs in får de pengarna tillbaka.
Kommer det att räcka för att locka besökarna tillbaka? Vågar agenter och förlag åka till Italien och Bologna Children’s Book Fair redan i juni månad? Arrangörerna garderar sig och utökar den digitala delen av mässan.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL