Bokmässan i Bologna planerar för fysisk mässa 14-17 juni

Salon du Livre Paris 2021 är officiellt inställd och flyttad till 2022. Först flyttade man fram från mars till maj, men nu har man bestämt sig för att ställa in helt. Även 2020 ställdes in på grund av coronapandemin.
I italienska Bologna däremot fortsätter planeringen för en fysisk bokmässa den 14-17 juni, skriver Publishers Weekly. Förra årets mässa ställdes in, utställare som var bokade då kan nyttja inbetald anmälningsavgift och om även årets mässa ställs in får de pengarna tillbaka.
Kommer det att räcka för att locka besökarna tillbaka? Vågar agenter och förlag åka till Italien och Bologna Children’s Book Fair redan i juni månad? Arrangörerna garderar sig och utökar den digitala delen av mässan.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL