Gotländska deckaren Maria Wern tillbaka på Cmore för säsong 8

Eva Röse spelar huvudrollen som Maria Wern och Erik Johansson spelar en av hennes kollegor i "Maria Wern". Pressbild: Jakob Dahlstrom.

För åttonde säsongen är polisen Maria Wern tillbaka för att lösa brott och mordgåtor på Gotland. Till den här säsongen har huvudrollsinnehavaren Eva Röse även varit exekutiv producent och medskapare av historien.

”Att skapa historierna från grunden och se sina karaktärer ta form är en dröm jag haft länge. Det har varit otroligt lärorikt att samarbeta med författarna och ta vår serie till ännu en ny nivå”, säger Eva Röse i ett pressmeddelande.

Serien är baserad på Anna Janssons deckarromaner. Medverkar som Maria Werns kollegor gör Erik Johansson, Allan Svensson, Samuel Astor Åström och Peter Perski. Till gruppen ansluter också en ny kollega spelad av Lola Zackow.

”Maria Wern” har premiär på C More den 19 april och på TV4 och TV4 Play den 4 maj.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL