ANNONS

Ny bok av E L James i Fifty Shades-serien släpps 1 juni 2021

Den 1 juni 2021 släpps Freed, den senaste boken i Fifty Shades-serien av E L James på engelska. Den ska utforska äktenskapet mellan Christian Grey och Anastasia Steel. Det är den tredje och sista boken i trilogin som skildrar relationen ur Greys perspektiv, skriver The Bookseller. Serien har sålts i över 150 miljoner exemplar. På svenska ges böckerna ut av Norstedts förlag och det är ingen vild gissning att de försöker få klart översättningen så nära inpå den engelska utgivningen som möjligt.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL