Karin Malmgren presenterar vägar till en hållbar framtid

Karin Malmgren. Foto: Marit Lasson, Ystad

Mitt livstema är ”paradigmskifte”. Som ett personligt bidrag har jag grundat en utbildningsplattform, väglett sociala organisationer i Centraleuropa och byggt upp kunskapscentret Ecotopia på Österlen. Jag är uppväxt på en gård i Skåne, och som hemvändare bor jag nu på Österlen men har tillbringat mitt yrkesverksamma liv i hjärtat av Europa. Min uppgift har varit att vägleda sociala organisationer i ett paradigmskifte. Det var ett fantastiskt yrkesliv med uppdragsgivare, politiker och tjänstemän som liksom jag brann för ett skifte med nya arbetsmetoder och verktyg utifrån en ny värdegrund. I det holistiska kunskapscentret Ecotopia undervisar sedan 2012 kursledare i ämnen som jag tror utgör grundbultarna för ett hållbart samhälle. Idag lever jag i en ”frizon” på randen till detta samhällssystem som jag i grunden ifrågasätter. Tänk, när jag satt och skrev boken hände det. Covid-19 inledde paradigmskiftet. Inget annat är jag så angelägen om som detta evolutionära språng i mänsklighetens historia.

Systemstopp : omstart för en hållbar framtid

Systemstopp : omstart för en hållbar framtid

Systemstopp är en samhällskritisk väckarklocka som presenterar hållbara lösningar. Visionen är ett framtida samhälle där var och en förverkligar sin inre obegränsade potential ur ett helhetsperspektiv – nu, långsiktigt och på evig sikt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL