ANNONS

Tommy Gustafsson debuterar med fantasyroman

Debutanten Tommy Gustafsson. Foto: Privat

Mina första försök till att skriva ett manus inleddes 2004 ungefär. Det har tagit lång tid för mig att bli hyfsad på hantverket därför har debuten fått lov att vänta. Målet har varit ända sedan dess att ge ut en bok. Nu, ungefär sexton år senare kommer det att ske.

Att debutera som författare känns overkligt och att skriva ett manus, från början till slut, har varit bland det roligaste jag har gjort. Jag har länge sysslat med musik, så kreativt skapande har varit en del av mig ända sedan jag fyllde tretton.

För mig handlar författarskapet om ett ständigt lärande och som person ger jag mig inte förrän jag låser upp alla de mysterier som skrivandet presenterar. Jag skriver sådant jag själv tycker om att läsa och bryr mig sällan om trender. Om jag är hundra procent nöjd med vad jag har skapat så räcker det gott.

Resenären & Banemannen

Resenären & Banemannen

Livet i den alltför gemytliga staden Bolgat går gamle Graldek på nerverna. Allting förändras när han hittar en nedkyld och medvetslös ung man i ett buskage. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL