ANNONS

Avicii-biografin av Måns Mosesson släpps 16 november 2021

Biografin om Tim "Avicii" Bergling utkommer senare i år. Arkivbild: Amy Sussman/Invision/AP/TT.

Nu är det klart med utgivningsdatum för biografin om Avicii (Tim Bergling) av Måns Mosesson: den 16 november 2021.

Den här artikeln är INTE låst.

Hjälp oss att hålla Boktuggs nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg.

KÖP SUPPORTER-PREN fr. 1 kr/dag

Tim – Biografin om Avicii utkommer den 16 november på Albert Bonniers förlag. Boken skrivs av Måns Mosesson, journalist på Dagens Nyheter, som bland annat har fått Stora journalistpriset för radiodokumentären ”Rädda Sverige”.

Mosesson har skildrat Aviciis livsöde i ett reportage och har nu intervjuat Tim Berglings familj, vänner och kollegor för att kunna gestalta artistens liv i bokform.

”Måns Mosesson har rest i Tims fotspår jorden runt, från barndomens gator i Stockholm till Miami, Ibiza och Los Angeles, för att kunna ge en fördjupad och komplex bild av Tims liv och verk”, säger förläggaren Kerstin Almegård i ett pressmeddelande.

Intäkter från försäljningen går till stiftelsen Tim Bergling Foundation och dess arbete med att förebygga bland annat psykisk ohälsa och självmord. Tim ”Avicii” Bergling gick bort i april 2018.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt - det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL