Bokdagar i Dalsland utökar sommarfestivalen till fyra dagar

Förra årets upplaga av Bokdagar i Dalsland. Pressbild: Basel Khalas.

Festivalen Bokdagar i Dalsland utökar sin sommarfestival år 2021, från två till fyra dagar. Nästa år kommer man att genomföra evenemangsdelar i Håverud, Fengersfors och vid Tollebols kvarn.

Festivalen, som fyller 20 år i år, tvingades på grund av pandemin att gå över till digitala evenemang, och de totalt åtta livesändningarna man har hållit på sociala medier har haft över 15 000 visningar totalt. Inför 2021 hoppas man dock på att kunna hålla en fysisk festival.

”Vi hoppas att vi ska kunna välkomna publik på plats vid våra evenemang om en inte alltför avlägsen framtid. Förhoppningsvis kan vi göra det redan i sommar till vår stora sommarfestival. Det vore fantastiskt”, säger verksamhetsledaren Victor Estby i ett pressmeddelande.

Bokdagar i Dalsland arrangerades för första gången år 2000, då i dalsländska Mellerud. Verksamheten består numera av bland annat författarkvällar året om, en Nordisk novellfestival, skrivarkurser och bokskåp.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL