Nedskärningar planeras på Frankfurt Book Fair

Även om bokmässan i Frankfurt planerar för en återgång till en fysisk mässa, så snart det är möjligt med tanke på coronapandemin, innebär det inte att allt blir som förut. Den digitala varianten som genomfördes i år visade att även framtida mässor kommer att bli hybridmodeller som kombinerar fysisk mässa med virtuella delar. Före årets slut ska ledningen för Frankfurt Book Fair presentera ett åtgärdsprogram som även inkluderar en effektivisering av den nuvarande organisationen genom sammanslagningar av avdelningar. Facket har informerats om att det även kommer att innebära personalnedskärningar, skriver Publishing Perspectives.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL