ANNONS

Nedskärningar planeras på Frankfurt Book Fair

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Även om bokmässan i Frankfurt planerar för en återgång till en fysisk mässa, så snart det är möjligt med tanke på coronapandemin, innebär det inte att allt blir som förut. Den digitala varianten som genomfördes i år visade att även framtida mässor kommer att bli hybridmodeller som kombinerar fysisk mässa med virtuella delar. Före årets slut ska ledningen för Frankfurt Book Fair presentera ett åtgärdsprogram som även inkluderar en effektivisering av den nuvarande organisationen genom sammanslagningar av avdelningar. Facket har informerats om att det även kommer att innebära personalnedskärningar, skriver Publishing Perspectives.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL