ANNONS

Nedskärningar planeras på Frankfurt Book Fair

Även om bokmässan i Frankfurt planerar för en återgång till en fysisk mässa, så snart det är möjligt med tanke på coronapandemin, innebär det inte att allt blir som förut. Den digitala varianten som genomfördes i år visade att även framtida mässor kommer att bli hybridmodeller som kombinerar fysisk mässa med virtuella delar. Före årets slut ska ledningen för Frankfurt Book Fair presentera ett åtgärdsprogram som även inkluderar en effektivisering av den nuvarande organisationen genom sammanslagningar av avdelningar. Facket har informerats om att det även kommer att innebära personalnedskärningar, skriver Publishing Perspectives.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL