Annie Kabala ny biträdande förlagschef på Bokförlaget Forum

Annie Kabala, biträdande förlagschef på Bokförlaget Forum. Foto: Caroline Andersson

Forum rekryterar Annie Kabala som biträdande förlagschef. Hon kommer att ha övergripande ansvar för bland annat förhandlingar, ekonomisk uppföljning och analys.

Annie Kabala, tidigare förlagsjurist och chef för Rättighetsavdelningen på Bonnierförlagen, blir ny biträdande förlagschef för Bokförlaget Forum. 

– Jag har lärt känna förlaget genom mitt tidigare arbete i huset och det känns som ett verkligt drömjobb att få ansluta till det här skickliga gänget. Jag hoppas kunna vara med och bidra till förlagets fortsatta framgångar, säger Annie Kabala.

Annie tillträder sin nya tjänst med omedelbar verkan.

– Jag vill jobba utgivningsnära och vara en litterärt engagerad förlagschef. Med Annie vid min sida får jag ett perfekt komplement. Med sin person och sin affärsmässiga kompetens kommer hon att vara en tillgång för hela förlaget många år framåt, säger Adam Dahlin, förlagschef på Bokförlaget Forum.

I Bokförlaget Forum ingår även Bonnier Fakta och Lovereads. 

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,