Annie Kabala, biträdande förlagschef på Bokförlaget Forum. Foto: Caroline Andersson

Annie Kabala ny biträdande förlagschef på Bokförlaget Forum

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Forum rekryterar Annie Kabala som biträdande förlagschef. Hon kommer att ha övergripande ansvar för bland annat förhandlingar, ekonomisk uppföljning och analys.

Annie Kabala, tidigare förlagsjurist och chef för Rättighetsavdelningen på Bonnierförlagen, blir ny biträdande förlagschef för Bokförlaget Forum. 

– Jag har lärt känna förlaget genom mitt tidigare arbete i huset och det känns som ett verkligt drömjobb att få ansluta till det här skickliga gänget. Jag hoppas kunna vara med och bidra till förlagets fortsatta framgångar, säger Annie Kabala.

Annie tillträder sin nya tjänst med omedelbar verkan.

– Jag vill jobba utgivningsnära och vara en litterärt engagerad förlagschef. Med Annie vid min sida får jag ett perfekt komplement. Med sin person och sin affärsmässiga kompetens kommer hon att vara en tillgång för hela förlaget många år framåt, säger Adam Dahlin, förlagschef på Bokförlaget Forum.

I Bokförlaget Forum ingår även Bonnier Fakta och Lovereads. 

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL