ANNONS

Yildiz Ilgar debuterar som författare och illustratör

Yildiz Ilgar. Foto: Privat

Jag har länge funderat på vad som är viktigt i livet. Mina svar har varierat och jag har under olika perioder pendlat mellan att vara helt säker till att inte veta alls. Min bakgrund som lärare gav mig många svar, men inte de svar som önskades. Jag följde mitt litteraturintresse och fick jobb på ett bibliotek. Samtidigt som jag lärde mig mer, skrev jag också mer.

Jag såg naturligtvis en mening med att göra en personlig resa, men insåg också att vilja inte har varit tillräckligt för mig, jag fick helt enkelt finna mig i det. Jag behövde skapa något, behövde forma det jag hade tänkt på så länge.

Min förhoppning är att boken ska tilltala såväl barn som vuxna, att läsupplevelsen kommer fylla både hjärtat och sinnet.

Känslan av att ha debuterat ska jag bära med mig och vara tacksam för att jag vågade ta steget.

Igelkatten

Igelkatten

En gripande historia om en liten föräldralös igelkottsunge som får en oväntad vänskap med några mystiska katter. Han blir snabbt en i familjen och får namnet Igelkatten. Medan han försöker anpassa sig till sin nya miljö möter Igelkatten vänskap och tillgivenhet men också tvivel och olika viljor.

Igelkattens resa för att hitta sig själv är fylld med glädje och humor. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL