Göteborgs Romanfestival tillbaka i höst

Göteborgs Romanfestival äger rum under fyra kvällar den 14, 15, 20 och 21 oktober 2020, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.
Gästande författare är bland andra Nina Wähä, Cilla Naumann, Agustin Erba, Andrzej Tichý, Alexander Motturi och Jessica Schiefauer och årets tema är familjen i litteraturen.
Festivalen blir en i huvudsak digital historia och alla samtal sänds via nätet. Men det blir även en mindre publik på plats i Göteborgs litteraturhus.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL