Designern Lars Wallin debuterar med sina memoarer

Lars Wallin. Foto: Hampus Forssander

Jag har alltid känt mig annorlunda. Alltid sökt mig till det vackra i livet. Alltid varit fascinerad av glitter, lyx och glamour. Alltid haft en gammal själ och samtidigt varit ett sårbart barn. Och jag har alltid, alltid skapat. Men aldrig på det här sättet.

Jag har medvetet varit restriktiv med att berätta om mig själv. Klänningarna har fått föra min talan. Mina egna tankar, minnen och lärdomar har jag hållit för mig själv.

Mitt 15-årsjubileum som designer uppmärksammade jag med en visning i Stadshuset. 20- och 25-årsfirandet skedde i form av utställningen Fashion Stories. Nu är tiden inne för en ny jubileumshändelse – en bok. Och plötsligt märker jag hur mycket jag vill berätta! Om min uppväxt, min kreativitet och mina drivkrafter. Om mina styrkor och svagheter, tvivel och drömmar. Och om hur man skapar en Lars Wallin-klänning. Trots att jag själv fortfarande inte riktigt fattar hur det går till.

Ja, skynket har dragits åt sidan – och nu kan jag knappt bärga mig!

Avklädd

Avklädd

Få personer är förknippade med glamourösa och exklusiva kreationer som Lars Wallin. Med sitt utsökta sinne för design har han i 30 års tid trollbundit en stor publik med festklänningar, scenkläder och brudklänningar. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL