Malin Tyberg debuterar med personlig diktsamling

Malin Tyberg. Foto: Privat

Skrivandet blev tidigt ett sätt att kanalisera känslorna, båda mina föräldrar dog i cancer när jag var barn. Förutom den fysiska ohälsan fanns också psykisk ohälsa som ledde till missbruk hos flera som stod mig nära. Vilka tankar fanns hos barnet som stod bredvid? Jag stod nära döden, samtidigt lockade livet. Ljuset finns också där, en framtidstro. Det var ensamt där bredvid, kanske kan den här boken ge styrka till någon som står där idag. Någon som är medberoende, förlorat sina kära eller är anhörig till någon som är sjuk. Att leva mellan är poesi, men jag skriver även i andra genrer och om andra ämnen. Det är så intressant med ord, hur de kan förena och dra isär. Som författare ger jag lite av mig själv i texten och läsaren ger också lite av sig. Inte bara sin tid vid läsandet, utan också lite av sina tankar. Kanske upplever vi händelserna i böckerna tillsammans, på samma sätt, kanske inte.

Att leva mellan

Att leva mellan

När närstående tärs av psykisk ohälsa som leder till missbruk. När mamma snart ska dö i cancer. Vilka tankar kommer då? Några ord från barnet som stod bredvid och blev kvar. En diktsamling om att leva mellan det friska och det sjuka och att klara sig igenom trots allt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,