ANNONS

Internationella deckarstjärnan Guillaume Musso ges ut av Nona

År 2000 hade fransmannen Guillaume Musso en nära döden-upplevelse då han var med om en bilolycka. Efter det skrev han sin första deckare och därefter har framgångarna avlöst varandra. I Frankrike har han i nio år i rad varit den bäst säljande författaren och hans böcker är översatta till 40 språk. Nu kommer tre av Guillaume Mussos böcker på svenska, utgivna av Bokförlaget Nona. Först ut är Samtal från en ängel som släpps i slutet av juli. I vinter kommer Central Park och i vår släpps Återträffen. Guillaume Musso är tidigare utgiven på svenska av Damm förlag med Ses vi någonsin igen?.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se