ANNONS

Waterstones ber om ursäkt för att de frontar baksidan av böcker

I Storbritannien har bokhandelskedjan Waterstones vänt böcker bak och fram för att kunder enklare ska kunna läsa baksidestexterna utan att plocka upp böckerna. Detta har fått bokformgivare att reagera med besvikelse över att framsidorna inte syns, och kedjan ska enligt The Guardian ha bett formgivarna om ursäkt. Anledningen för den annorlunda skyltningen är att bokhandlarna vill att så få personer som möjligt ska röra vid böckerna. Som kund hos Waterstones får du lov att plocka upp en bok, men om du inte köper den försätts den i karantän i 72 timmar. (Via The Guardian.)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL