ANNONS

Gatukatten Bob är död – blev 14 år gammal

Katten Bob, känd som gatukatten Bob från boken med samma namn, dog den 15 juni 2020. James Bowen hittade Bob år 2007, skadad och övergiven, och de båda kom att bli oskiljaktiga på Londons gator. Bowens bok Gatukatten Bob gavs ursprungligen ut 2012 och fick tre uppföljare (utgivna på svenska av Bokförlaget Nona). Totalt har böckerna sålt 8 miljoner exemplar på fler än 40 språk. År 2016 kom också en film.
– Han har mött tusentals människor och berört miljontals liv. Det har aldrig tidigare funnits en katt som Bob och kommer aldrig att finnas igen, sa James Bowen i ett uttalande från förlaget Hodder & Stoughton. (Via Bookseller.)

Gatukatten Bob

Gatukatten Bob

Mitt liv med Bob

Mitt liv med Bob

Jul med Bob

Jul med Bob

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL