ANNONS

Bogforum 2020 i Köpenhamn ska äga rum som planerat

Julian Lundsgaard är en nyckelperson för Hoi Förlags danska satsning, här i montern på bokmässan Bogforum 2018.

Den största danska bokmässan, Bogforum i Köpenhamn, ska genomföras som planerat i månadsskiftet oktober/november 2020. Men är svenskarna välkomna då?

Coronapandemin har förstört planerna för en rad bokmässor och litteraturfestivaler runtom i världen. Men nu rapporteras från Danmark att Bogforum i Köpenhamn ska äga rum som planerat i Bella Center med start fredag 30 oktober och avslutning på söndagen den 1 november.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.

25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

– Det har varit några turbulenta månader men det ser nu ut som om allt faller på plats och Bogforum 2020 blir något. Självklart under lite andra omständigheter men inte några som vi inte kan lösa, säger mässchefen Andreas Nordkild Poulsen till Kulturmonitor.

Bogmarkedet skriver att det kanske kommer att innebära att man säljer halvdags- istället för heldagsbiljetter och att vissa delar av arrangemanget kommer att ske digitalt.

Enligt Kulturmonitor har arrangörerna ännu inte fått några avbokningar från utställare. Det återstår dock att se ifall svenska besökare kommer att vara välkomna vid den tidpunkten. I dagsläget är den danska gränsen stängd för svenskar.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en Insider-prenumeration för dig som är författare eller jobbar i branschen. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.
25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du har bråttom:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se