Denna artikel sponsras av författare/förlag

Helena Aldén sprider ljus och glädje i sin debutbok

Helena Aldén. Foto: Catarina Wallén

För drygt 30 år sedan kom Helena Aldén i kontakt med sina andliga vägledare. I boken Leonahs bok delar hon med sig av sin historia och av sin ängels budskap.

Helena Aldén har hela sitt liv tagit emot budskap från andevärlden, även om det under uppväxten var svårt eftersom hon växte upp i en icke andlig familj och gärna ville vara ”som alla andra”.

– Jag ville inte känna mig annorlunda, men samtidigt har jag alltid varit intresserad av det andliga och lockats av den kittlande spänning den världen visar. Jag har också alltid haft en önskan att kunna inspirera andra med det jag själv upptäcker i livet som ger kraft och glädje, säger Helena.

I sin debutbok berättar Helena om sin andliga bakgrund och hur hon mötte sin ängel. Det tog tid och krävdes hjälp av flera personer, men slutligen blev de sammankopplade. 

– När jag fick höra att min ängel heter Leonah rös jag i hela kroppen! Jag kände en stark närvaro, som en kraft inom mig, och började gråta. Jag hade aldrig hört namnet Leonah förut, men samtidigt kändes det så självklart. Många änglar och andliga vägledare har inte bestämda namn, men de presenterar sig med olika namn för att det ska bli lättare för oss människor att kommunicera med dem.

Redan från början stod det klart att det var genom skrift Helena och Leonah skulle kommunicera – och att de skulle skriva böcker tillsammans.

– Det var magiskt, hon kom till mig och var väldigt bestämd med att vi skulle skriva en bok, säger Helena och fortsätter:

– Jag har länge varit fascinerad av människor som skriver automatisk skrift. Jag trodde att de inte hörde något, men när jag själv fick kontakt med Leonah hörde jag henne samtidigt som pennan gick av sig själv. Det är väldigt spännande att kanalisera henne.

Leonahs bok : en ängels budskap till dig

Leonahs bok : en ängels budskap till dig

  • Förlag: Vulkan
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2020-03-19
  • ISBN: 9789189097643

Helena har skrivit i hela sitt liv men aldrig tidigare gett ut en bok. Med Leonahs bok vill hon på ett enkelt och tydligt sätt förmedla olika andliga termer så att vem som helst ska kunna läsa den. 

– Jag ställer frågor till Leonah, frågor som jag tror är naturliga att ställa när man inte är så insatt i den andliga världen. Jag har en önskan att alla ska kunna läsa boken oavsett om man är troende eller inte. 

Budskapen i boken handlar om välmående, självkänsla, att följa sina drömmar och bygga upp en stark integritet.

– När svåra och negativa saker händer i livet ser vi oftast inte någon mening med det. Det är först långt senare vi kan förstå vad smärtan har tillfört oss. Men vad som kan vara skönt att veta är att våra änglar vill att vi tar kontakt med dem och ber om hjälp när vi behöver det.

Förutom många goda råd och visdomsord från Leonah tar boken också upp hur den som läser ska kunna få kontakt med sin egen ängel. 

Tror du att alla människor har en ängel vid sin sida?
– I olika möten har jag träffat på alla möjliga sorters åsikter. En del människor tror inte på någonting alls och är inte ens nyfikna, sedan finns det de som tror på andra sorters energier och religioner. Jag får till mig att alla har änglar vid sin sida, men om du absolut inte tror på änglar sätter jag mig inte emot. Men jag vet att det finns änglar till alla som vill tro det och som är nyfikna, säger Helena.

Hon menar att det finns en koppling mellan oss människor och de på andra sidan, men att kunna förstå hur allt hänger ihop kan vara svårt innan vi själva är på andra sidan. 

– Däremot är det viktigt att vi gör det absolut bästa med den tid vi är här på jorden. Vi bär ansvaret för våra egna liv. 

Om författaren

Helena Aldén bor i Täby i Stockholm. Hon har tre vuxna söner och fem barnbarn. Helena är utbildad informatör, skådespelare och har tidigare jobbat med film och reklam. Idag arbetar hon som medium, låtskrivare, författare, med healing och med terapiformen Familjekonstellationer av Bert Hellinger. Meditation, resor, dans, teater, konst och musik är stora intressen.

Leonahs bok : en ängels budskap till dig

Leonahs bok : en ängels budskap till dig
Författare
Förlag Vulkan
GenreAstrologi och esoterika
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor180
Vikt400 gr
Utgiven2020-03-19
SABDopb
ISBN 9789189097643
”En vacker bok om änglar, magi, drömmar och de skatter vi söker långt bort för att sedan finna dem alldeles i när heten av oss själva. Det är en bok att njuta av och kunna läsa om flera gånger. Det är en blandning av universella sanningar och praktisk tillämpning hur vi människor kan leva ett rikt liv i en komplicerad värld. Helenas ängel, Leonah, visar hur man kan fokusera på saker som berikar. Tipsen är både praktiska och insiktsfulla på ett sätt vi alla behöver. Oavsett om du är religiös eller inte, och vilken religion man än tillhör, så söker de flesta ständigt någonting bättre i livet. Leonah visar genom Helena hur man kan nå dit.” Susanne Von Rosen Tusenkonstnären, Helena Aldén, gör litterär debut med Leonahs bok. Hon har varit klarseende sedan barndomen och livet som medium har berikat hennes tillvaro mycket. Helena började i tidig ålder att inspirera människor att omvandla sitt vardagsliv till en konstart genom musik, teater, sitt författarskap, som föreläsare och dansledare. I denna bok beskriver Helena, tillsammans med sin ängel Leonah, hur vi kan nå ett tillstånd där vi är kreativa, klartänkta och kärleksfulla. De brinner båda för att medvetandegöra osynliga mönster som vi människor ofta lever utifrån. Helena baserar det hon skriver på egna erfarenheter och det hon tagit emot medialt från Leonah.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som skrivs av journalister, men som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter för bokbranschen. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra Marknadspaket

tips@boktugg.se