ANNONS

Annelie Andersson från bloggen Blomster & Bakverk. Foto: Kate Gabor

Bloggen Blomster & Bakverk blir bok

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Bladh by Bladh släpper i augusti 2020 en bok av Annelie Andersson som står bakom det populära Instagramkontot och bloggen Blomster & Bakverk.

Boken Blomster & Bakverk som släpps 27 augusti 2020 är uppkallad efter Annelie Anderssons succéblogg med samma namn. Det är en bak- och fotobok som är uppbyggd kring att tänka i säsong.

– Det känns helt fantastiskt att jag ska få ge ut min egen bok. Det är något som känts som en dröm att få göra, så jag blev oerhört glad när Annika kontaktade mig. Bloggen kom till för att de som följde mig på Instagram ofta bad om recept på det jag lade upp och undrade om jag inte kunde börja blogga. Till sist tänkte jag att det kunde vara kul att prova på och det har jag inte ångrat en sekund, säger Annelie Andersson i ett pressmeddelande.

– Det här kommer att bli en av de vackraste böcker jag sett! Varenda bild är ett konstverk och i kombination med de användbara recepten skänker boken maximal njutning för alla sinnen, säger Annika Bladh i samma pressmeddelande.


ANNONS


Annelie Andersson arbetar till vardags som produktionsledare inom reklambranschen. Hon har bloggat om bak, mat och blomster sedan 2013. 

– Både blogg och Instagram har gjort att jag både vågat visa mitt skapande och, framför allt, utvecklats massor på vägen. Fotograferandet har blivit mitt sätt att fly vardagen, tänka på annat en stund, få vara kreativ och bara njuta av processen från idé till färdig bild, säger Annelie Andersson.

Lär också vårt Analysbrev på temat Från blogginlägg till bok.

Blomster & bakverk : bröd, bakverk och godsaker, med och utan gluten, alltid med blomster, året om

Blomster & bakverk : bröd, bakverk och godsaker, med och utan gluten, alltid med blomster, året om

Välkommen till Annelies värld av Blomster & bakverk!

Det ska vara enkelt att baka! Med mina recept och bilder vill jag inspirera till att sätta en deg eller vispa ihop en kaka. Boken ska såklart främst användas i köket men kan lika gärna fungera som en bilderbok. Jag älskar att dela med mig av det goda i livet och det vackra i vardagen. Läs mer »

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL