ANNONS

Cissi Wallin släpper självbiografi i höst

Skribenten Cissi Wallin kommer med sin självbiografi i höst. Arkivbild: Pontus Lundahl/TT.

I boken Allt som var mitt ska skribenten och debattören Cissi Wallin berätta ”naket, ärligt och starkt om några av de jobbigaste åren i sitt liv”, meddelar bokförlaget Atlas i ett pressmeddelande.

Hösten 2019 dömdes hon för förtal för att ha namngivit en person som hon anklagar för våldtäkt. I boken ska hon berätta om hur hon kom till Stockholm som vilsen 20-åring och hur en natt förstörde hennes liv för flera år framöver. Boken ska också handla om att vilja förbättra och förändra sitt liv och att försöka hjälpa andra som har råkat ut för liknande saker.

Boken släpps under hösten 2020.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6600 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL