Isabella Löwengrip skriver på en självbiografi. Arkivbild: Lars Pehrson/SvD/TT.

Isabella Löwengrip skriver bok – ges ut på Strawberry förlag

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Influeraren Isabella Löwengrip skriver på en bok som ska ges ut av norska entreprenören Petter Stordalens förlag Strawberry, avslöjar hon i sin blogg.

I februari sålde hon sitt skönhetsföretag Löwengrip Beauty för en okänd summa, efter att ha bromsat ned takten och avslöjat att hon var nära att gå i personlig konkurs. Boken kommer att vara en självbiografi, berättar hennes förläggare Anders Sjökvist för Expressen.

2018 omsatte Löwengrip Beauty 84 miljoner kronor, men en satsning på att etablera skönhetsbolaget i USA blev så turbulent och kostsam att den fick ställas in och drog ned vinsten rejält förra året.

Isabella Löwengrip har berättat att hon blivit tillfrågad att vara delägare i Petter Stordalens bokförlag Strawberry Publishing, men att hon drog sig ur affären. Tidigare har hon skrivit böckerna Aktiedrottning, Babyboost, Economista, Isabellas hemligheter och Egoboost.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL