Isabella Löwengrip skriver bok – ges ut på Strawberry förlag

Isabella Löwengrip skriver på en självbiografi. Arkivbild: Lars Pehrson/SvD/TT.

Influeraren Isabella Löwengrip skriver på en bok som ska ges ut av norska entreprenören Petter Stordalens förlag Strawberry, avslöjar hon i sin blogg.

I februari sålde hon sitt skönhetsföretag Löwengrip Beauty för en okänd summa, efter att ha bromsat ned takten och avslöjat att hon var nära att gå i personlig konkurs. Boken kommer att vara en självbiografi, berättar hennes förläggare Anders Sjökvist för Expressen.

2018 omsatte Löwengrip Beauty 84 miljoner kronor, men en satsning på att etablera skönhetsbolaget i USA blev så turbulent och kostsam att den fick ställas in och drog ned vinsten rejält förra året.

Isabella Löwengrip har berättat att hon blivit tillfrågad att vara delägare i Petter Stordalens bokförlag Strawberry Publishing, men att hon drog sig ur affären. Tidigare har hon skrivit böckerna Aktiedrottning, Babyboost, Economista, Isabellas hemligheter och Egoboost.

Lär dig mer om bokbranschen!
Över 9000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. 1-2 gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!
Prenumerera kostnadsfritt!
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL