Erik Nicklagård. Foto: Lars Hallström

Erik Nicklagård debuterar med bok om att hålla vikten

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag har studerat och utbildat mig inom kost, träning och hälsa i tjugo år och coachat inom området i snart tio. Med tiden har fokus skiftat från den fysiska delen av hälsa till den mentala och det är något jag brinner för idag. Efter flera års arbete med viktminskningsklienter har jag börjat se olika mönster, vare sig de lyckas gå ner i vikt och hålla den eller om de återgår till gamla vanor.

Ifall det går att hitta nycklarna till olika beteenden kanske det finns möjlighet att förändra allt man vill i sitt liv, oavsett om det är att bli lyckligare, gå ner i vikt eller något helt annat. Jag inser idag att hälsa, både fysisk och mental, är ett livslångt projekt där omedvetna mönster behöver uppmärksammas. Klienternas erfarenheter har spillt över på min egen personliga utveckling och jag har kommit till insikt med att även jag har ett livslångt projekt framför mig.

Håll vikten : hitta din inre drivkraft

Håll vikten : hitta din inre drivkraft

De flesta som försöker gå ner i vikt misslyckas. Efter en tid med träning och nyttig kost går de tillbaka till sin gamla livsstil. Oavsett hur bra de mådde när de nått sin målvikt.
Men så finns undantagen. De som inte faller tillbaka i gamla vanor. De som lyckas även på lång sikt. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL