Erik Nicklagård debuterar med bok om att hålla vikten

Erik Nicklagård. Foto: Lars Hallström

Jag har studerat och utbildat mig inom kost, träning och hälsa i tjugo år och coachat inom området i snart tio. Med tiden har fokus skiftat från den fysiska delen av hälsa till den mentala och det är något jag brinner för idag. Efter flera års arbete med viktminskningsklienter har jag börjat se olika mönster, vare sig de lyckas gå ner i vikt och hålla den eller om de återgår till gamla vanor.

Ifall det går att hitta nycklarna till olika beteenden kanske det finns möjlighet att förändra allt man vill i sitt liv, oavsett om det är att bli lyckligare, gå ner i vikt eller något helt annat. Jag inser idag att hälsa, både fysisk och mental, är ett livslångt projekt där omedvetna mönster behöver uppmärksammas. Klienternas erfarenheter har spillt över på min egen personliga utveckling och jag har kommit till insikt med att även jag har ett livslångt projekt framför mig.

Håll vikten : hitta din inre drivkraft

Håll vikten : hitta din inre drivkraft

De flesta som försöker gå ner i vikt misslyckas. Efter en tid med träning och nyttig kost går de tillbaka till sin gamla livsstil. Oavsett hur bra de mådde när de nått sin målvikt.
Men så finns undantagen. De som inte faller tillbaka i gamla vanor. De som lyckas även på lång sikt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL