ANNONS

Ny ”Twilight”-bok ges ut i sommar

Författaren Stephenie Meyer. Arkivbild: Todd Williamson/AP/TT.

Författaren Stephenie Meyer ska svara på frågan ”Hur såg vampyren Edward Cullen på allting som hände i den första boken i ’Twilight’-serien?” med romanen ”Midnight sun”.

Boken skildrar händelserna i Om jag kunde drömma ur just Cullens perspektiv och ges ut den 4 augusti i USA, skriver Entertainment Weekly.

– Det är galna tider just nu och jag visste inte om det var rätt tillfälle att få boken utgiven, men några av er har väntat så länge, säger Meyer i tv-programmet ”Good morning America”.

Om jag kunde drömma, som är den svenska titeln på den första boken i den bästsäljande ”Twilight”-serien, gavs ut 2005 och blev sedan även en serie filmer som innebar genombrott för skådespelarna Kristen Stewart och Robert Pattinson.

Det är B Wahlströms förlag som gett ut Twilight-serien i Sverige tidigare så det är ingen vågad gissning att de ska ge ut även denna bok. Däremot är inget utgivningsdatum för en svensk utgåva offentliggjord.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6400 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Författaren och journalisten Carina Bergfeldt får egen talkshow i SVT

Journalisten och författaren Carina Bergfeldt blir programeldare för en egen talkshow i SVT. Programmet ska sändas på fredagar klockan 21 med start i januari 2021.

”Jag är så vansinnigt glad. Och en smula skräckslagen. Att ansvara för fredagskvällar klockan 21, det blir ju inte tyngre än så. Det bästa jag vet är när människor öppnar upp och vågar visa vilka de är. Det är den sortens berättelser som jag nosat efter under hela min karriär. Min talkshow blir en 2.0-version av det”, säger hon i en kommentar.

Carina Bergfeldt har skrivit flera böcker, bland annat kriminalromanerna Fadersmord och Fotografiet samt reportageboken Sju dagar kvar att leva : en berättelse om brott och dödsstraff som senare blivit ljudboksserie och följts av ytterligare en ”säsong”: Bergfeldts Amerika.

Läs hela artikeln »