ANNONS

Ny ”Twilight”-bok ges ut i sommar

Författaren Stephenie Meyer. Arkivbild: Todd Williamson/AP/TT.

Författaren Stephenie Meyer ska svara på frågan ”Hur såg vampyren Edward Cullen på allting som hände i den första boken i ’Twilight’-serien?” med romanen ”Midnight sun”.

Boken skildrar händelserna i Om jag kunde drömma ur just Cullens perspektiv och ges ut den 4 augusti i USA, skriver Entertainment Weekly.

– Det är galna tider just nu och jag visste inte om det var rätt tillfälle att få boken utgiven, men några av er har väntat så länge, säger Meyer i tv-programmet ”Good morning America”.

Om jag kunde drömma, som är den svenska titeln på den första boken i den bästsäljande ”Twilight”-serien, gavs ut 2005 och blev sedan även en serie filmer som innebar genombrott för skådespelarna Kristen Stewart och Robert Pattinson.

Det är B Wahlströms förlag som gett ut Twilight-serien i Sverige tidigare så det är ingen vågad gissning att de ska ge ut även denna bok. Däremot är inget utgivningsdatum för en svensk utgåva offentliggjord.

Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se