ANNONS

Egenutgivna succéboken ”Lär dig leva” får uppföljare – ges ut på Bookmark förlag

Susan och Mats Billmark släpper en uppflöjare till "Lär dig leva". Pressbild: Anna-Lena Ahlström.

”Lär dig leva”, en egenutgiven självhjälpsbok av Mats och Susan Billmark, gjorde succé 2015. Nu kommer paret med en uppföljare, ”Lär dig leva nu”, som kommer samtidigt som handboken ”Lär dig leva i praktiken”.

Paret, som inte har någon utbildning i psykologi, skrev boken redan 2003, men reviderade den i december 2014 och gav ut på nytt, med enbart marknadsföring i sina egna kanaler till en början.

”I dag vet nästan alla hur de borde bete sig för att må bra. Men det är fortfarande få som vet hur man faktiskt gör för att förändra sitt liv”, säger Susan Billmark i ett pressmeddelande.

”Vi hade ingen aning om att världen skulle se ut som den gör i dag när vi började skriva på boken. Men det är knappast någon tvekan om att ännu fler söker vägledning och förändring i tider som dessa”, fyller hennes man i.

Böckerna släpps den 28 september på Bookmark förlag.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL