ANNONS

Scandbook: Korttidspermittering påbörjas vid behov

Tryckerikoncernen Scandbook är verksamma i både Sverige och Litauen men exporterar även till ett tiotal länder. ”Den pågående COVID-19 Pandemin, förväntas över tid att ha en effekt på hela den globala marknaden. ScandBook följer den pågående utvecklingen mycket noga”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
De följer nu framför allt orderingången noga och vid nedgång i beläggningen ”påbörjas nödvändiga korttidspermitteringar med hänsyn taget till balansen mellan efterfrågan, kapacitet och säkrade leveranser”.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se