ANNONS

Penguin Random House drar sig ur Book Expo America

Book Expo America 27-29 maj och tillhörande BookCon 30-31 maj i New York kan bli nästa bokmässa att falla offer för coronakrisen. Förlagsjätten Penguin Random House meddelade på onsdagen att de inte kommer att medverka och risken är stor att andra förlag följer efter. Publishers Weekly skriver dessutom att staden New York, enligt sajten Politico, ska ha förhört sig om möjligheterna att använda Javits Convention Center (där Book Expo America hålls) som lokaler för att utöka antalet vårdplatser.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se