ANNONS

ILT Inläsningstjänst öppnar upp Polyglutt för alla kunder i en månad

Med anledning av coronaviruset får alla kunder gratis tillgång till ILT Inläsningstjänsts boktjänst Polyglutt under 30 dagar (från den 13 mars 2020). Tjänsten innehåller digitala böcker för barn i förskolan samt årskurserna F-6.
– Vi på ILT vill underlätta för våra lärare att lyckas bedriva undervisning på distans, och därför erbjuder vi alla våra kunder access till Polyglutt Skola, vår nya tjänst med ett stort utbud av skönlitterära e- och ljudböcker, säger Jakob Skogholm, VD på ILT Inläsningstjänst, i ett pressmeddelande.
Även Polyglutt förskola öppnas upp för hemmabruk för alla föräldrar med barn i förskolan.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL