ANNONS

Harry Potter-stickbok släpps på svenska i juni 2020

Harry Potter-nörd och sticktokig? Då är sommarsemestern räddad. I juni 2020 släpps den officiella boken med Harry Potter-inspirerad stickning på svenska av Rabén & Sjögren. Harry Potter. Magisk stickning innehåller 28 stickmönster i olika svårighetsgrad inspirerade av Harry Potter-filmerna. Här finns mönster till bland annat Mrs Weasleys jultröjor, elevhems-halsdukar, Hermiones tidvändartröja, Expecto Patronum-vantar, Hedwig, Fluffy och professor Umbridges katthalsduk. Boken innehåller också roliga fakta, bakom kulisserna-skvaller, foton från filmerna och kostymskisser.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL