Marianne Elfving debuterar med pedagogisk arbetsbok

Marianne Elfving. Foto: Privat

Jag har ett brinnande intresse för pedagogik och dess möjligheter att skapa förutsättningar till förändringar i människors liv. I mitt yrkesliv som beteendevetare har jag träffat kursdeltagare som behövde stöd i en svår situation. Då skapades idén att skriva en pedagogisk arbetsbok.

För mig har det alltid varit en dröm att få bli författare, och plötsligt förverkligades den. Det har varit en lång och krokig väg, emellanåt väldigt smal med hinder på vägen. Men till slut lyckades jag med en egenutgivning. Ett bra val när man vill att innehållet i boken ska gestaltas, efter ens egna tankar och idéer.

Jag skriver till dem som vill ta del av mina tankar om förändringsprocessen ur ett pedagogiskt perspektiv. Att få människor att växa genom asfalt. Det är spännande att få ge uttryck i ord, om hur viljan styr våra tankar till att våga ta ett steg i en ny riktning till förändring.

Väck tanken till liv! : våga gå från ord till handling

Väck tanken till liv! : våga gå från ord till handling

  • Förlag: Nomen
  • Utgiven: 2020-02-17
Denna pedagogiska arbetsbok ger dig nya möjligheter i livet, nämligen att bli en vinnare av egen tankekraft. Maxa ditt CV och skapa ex. vis en helt ny yrkesprofil.Genom att utmana dig själv att nå högre mål i livet, kommer du att få uppleva mer positiva effekter i arbetet med din egen självbild. I beskrivande texter presenteras varierande förslag och uppgifter. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL