ANNONS

Jerry Seinfeld skriver ny bok om komedi

Komikern Jerry Seinfeld ska skriva en ny bok. Arkivbild: Willy Sanjuan/Invision/AP/TT.

Komikern Jerry Seinfeld jobbar på sin första bok om komedi på 27 år, skriver Rolling Stone.

Boken, som ännu saknar titel, släpps i oktober och ska ge en inblick i den världsberömde komikerns resa från studerande ståuppkomiker på 1970-talet fram till i dag, uppger bokförlaget Simon & Schuster.

Mycket av innehållet i boken kommer från 45 år av anteckningar som Jerry Seinfeld sparat i olika mappar – anteckningar från olika typer av observationer i vardagslivet som senare blivit skämt på scen och i tv-serien ”Seinfeld”.

”Läsarna kommer att bevittna en av vår tids stora komikers utveckling och få nya insikter i den spännande med oförlåtliga konsten i att skriva ståuppkomedi”, lovar förlaget, enligt Rollingstone.

Boken blir Jerry Seinfelds andra på temat komedi. Sist det begav sig var 1993 med ”Seinlanguage”.

Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se